Elérhetőségek

Schaff Kft.

Cím: 2220 Vecsés,
Bertalan utca 22.
Telefon:
+36209885723
Fax: +3629350585
E-mail:
info@schaff.hu


Receptek

Kapros, tejszínes savanyú uborka, grillezett nyársacskával

Kapros, tejszínes savanyú uborka, grillezett nyársacskával

A savanyú uborkát nagyobb kockára, csíkra, vagy hasábra vágjuk. Ízesíteni nem kell,
mert nagyon finom a nélkül is. Külön elkészítjük az öntetet, amit rá is tehetünk az uborkára. Hűtőbe tesszük, azután tálaljuk.
Külön is lehet tálalni. Készítsünk hozzá nyársacskát. Roston sütve a legjobb, és a legegészségesebb étel. A hozzávalókat bepácoljuk.
Az olajat a piros arannyal, pici sóval kikeverjük. Ezt ráöntjük a hozzávalókra, melyeket egyforma darabokra vágunk, és letakarva hűtőbe teszünk.
Elkészítés előtt felfűzzük, majd ízlés szerint tálaljuk.

Hozzávalók:

Savanyú uborka: 0,60 kg
Friss kapor: 2 csomag
Tejszín: 0,20 l
Tejfel: 0,10 l
Gomba: 0,20 kg
Zöldpaprika: 4 db
Vöröshagyma: 4 db
Sertés szűz: 0,30 kg
Olaj: 0,10 l
Só: 0,02 g
Piros arany ízlés szerint

 








Vissza az előző oldalra!
Schaff Kft. - MagyarSchaff Kft. - AngolSchaff Kft. - Német