A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd pirosra pirítjuk. A zsiradékot serpenyőbe öntjük, amiben megsütjük a paprikás lisztbe mártott harcsaszeleteket. Kivesszük a szeleteket, és ebben a zsiradékban hagymát, zöldpaprikát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával, majd paradicsomot is rátesszük, ezen az alapon kevés vörösborral a savanyú káposztát megfőzzük. Ha jó, tejfeles habarással befejezzük. Tálalás előtt összeforraljuk a harcsaszeletekkel. Tálaláskor zöldpaprikával, paradicsommal, kaporral tálaljuk.
Hozzávalók:
Császár szalonna: | 0,20 kg |
Vöröshagyma: | 2 fej |
Zöldpaprika: | 2 db |
Paradicsom: | 3 db |
Liszt: | 0,10 kg |
Pirospaprika: | 1 kanál |
Só: | ízlés szerint |
Savanyú káposzta: | 1 kg |
Száraz vörösbor: | 0,20 l |
Tejfel: | 0,20 l |
Halászlé kocka: | 1 db |
Fehérbors: | csipetnyi |
Friss kapor: | 1 csomag |
Afrikai harcsa: | 0,80 kg |